Uutisia Webbiriihi

Tiistai 21.9.2021

Webbiriihi
Windows 11 julkaistaan vielä vuoden 2021 loppupuolella, mutta Microsoft on luvannut tukevansa Windows 10 -käyttöjärjestelmää 14.10.2025 saakka. Katso esimerkkeinä olevia tietokoneita jotka ovat valmiita Windows 11:sta.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle viiden kuvan sarja akun vaihtamisesta kevytkannettavaan.
Elokuussa etävarastoihin saapuu runsaasti edullisemman pään kannettavia ja pöytäkoneita. Seuraa ilmoittelua Tietokonekauppa -sivulla.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle neljän kuvan sarja kuvarummun vaihtamisesta värilasermonitoimilaitteeseen.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 5.3 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalla "SlimMenu 2021".
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle seitsemän kuvan sarja kiintolevyn vaihtamisesta SSD-asemaan kannettavassa tietokoneessa.
Jos korona huolettaa, niin voimme noutaa tietokoneesi huoltoon ja palauttaa sen huollon jälkeen. Uusien laitteiden viimenen tilauspäivä 21.12. jos ne halutaan jouluksi kotiin.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 5.1 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "HomepageHeader2020".
Jaettu pitkä Tietokonekauppa sivu viideksi alisivuksi.
Yrittäjän kolmen kuukauden työkyvyttömyys päättyi. Webbiriihi palvelee täydellä teholla ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi.