Uutisia Webbiriihi

Sunnuntai 27.11.2022

Webbiriihi
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle kuvia SATA-liitäntäisten SSD-asemien vaihdosta pelikoneeseen ja peruspöytäkoneesta ennen pölyn poistoa.
Lisätty Ohjelmistokauppa -sivulle tietoturvaohjelmisto F-Secure SAFE:n hintoja.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle kuuden kuvan sarja massamuistin vaihdosta (HDD => SSD) ja RAM-muistin lisäämisestä All In One tietokoneeseen.
Nostettu tuntiveloituksen verollista hintaa 3,573 % kohonneen inflaation vuoksi, joka oli 6/2021-6/2022 välisenä aikana 7,8 % Suomessa.
Tiesithän, että Webbiriihi myös myös kodintekniikkaa? Muutamia esimerkkejä uudella sivulla.
Lisätty sivustoon kysely salliiko käyttäjä evästeet. Suositus on, että sallit jotta sivustoa voidaan kehittää oikeaan suuntaan. Webbiriihen sivuston evästeillä ei voi sinua tunnistaa, ole siitä huoletta.
Ostettu Suomen Asiakastieto Oy:n "Suomen Vahvimmat AA" sertifikaatti kun sitä nyt ainakin toisen kerran Webbiriihelle tarjottiin. Logo linkkeineen löytyy sivujen alalaidasta.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle kolmen kuvan sarja virheenkorjaavan RAM-muistin lisäämisestä tehotyöasemaan.
Webbiriihi tukee pienin summin ilmaisohjelmien rakentajia sekä erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä. Lista tuetuista tahoista löytyy Yrityksestä -sivun lopusta.
Windows 11 julkaistaan vielä vuoden 2021 loppupuolella, mutta Microsoft on luvannut tukevansa Windows 10 -käyttöjärjestelmää 14.10.2025 saakka. Katso esimerkkeinä olevia tietokoneita jotka ovat valmiita Windows 11:sta.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle viiden kuvan sarja akun vaihtamisesta kevytkannettavaan.