Uutisia Webbiriihi

Keskiviikko 29.3.2023

Webbiriihi
Nostettu tuntiveloituksen verollista hintaa 3,448 % kohonneen inflaation vuoksi, joka oli 2/2022-2/2023 välisenä aikana 8,8 % Suomessa.
Webbiriihi sai tunnustusta Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatilla. Se on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.
Windows 10:n sähköisten lisenssien myynti loppui, mutta se saa kuitenkin tietoturvapäivityksiä 14.10.2025 saakka. Windows 11:sta ja muiden ohjelmistojen myynti.
Windows 8.1 tuki päättyi. Webbiriihi päivittää Windows 7 ja 8.1 koneita Windows 10:een. Lue lisää tietokonehuollossta.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle kuvia SATA-liitäntäisten SSD-asemien vaihdosta pelikoneeseen ja peruspöytäkoneesta ennen pölyn poistoa.
Lisätty Ohjelmistokauppa -sivulle tietoturvaohjelmisto F-Secure SAFE:n hintoja.
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle kuuden kuvan sarja massamuistin vaihdosta (HDD => SSD) ja RAM-muistin lisäämisestä All In One tietokoneeseen.
Nostettu tuntiveloituksen verollista hintaa 3,573 % kohonneen inflaation vuoksi, joka oli 6/2021-6/2022 välisenä aikana 7,8 % Suomessa.
Tiesithän, että Webbiriihi myös myös kodintekniikkaa? Muutamia esimerkkejä uudella sivulla.
Lisätty sivustoon kysely salliiko käyttäjä evästeet. Suositus on, että sallit jotta sivustoa voidaan kehittää oikeaan suuntaan. Webbiriihen sivuston evästeillä ei voi sinua tunnistaa, ole siitä huoletta.
Ostettu Suomen Asiakastieto Oy:n "Suomen Vahvimmat AA" sertifikaatti kun sitä nyt ainakin toisen kerran Webbiriihelle tarjottiin. Logo linkkeineen löytyy sivujen alalaidasta.