Uutisia Webbiriihi

Keskiviikko 19.6.2024

Webbiriihi
Nyt on tietokoneiden hinnat alhaalla. Kannattaa päivittää vanha kannettava ja pöytäkone uuteen. Katso hyvät tarjoukset.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 5.14 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalla "BlackOrange 2024".
Verkkosivustojen hinnat päivitetty maltillisesti.
Tiesithän, että myymme myös tulostimien muste- ja jauhekasetteja. Ilmoita tulostimesi merkki ja malli, niin teen tarjouksen.
Eriytetty muiden tuotteiden myynti Tietokonetarvike- ja komponenttikauppa sivulta Muiden tuotteiden kauppa sivulle.
Saatu neljäs iso jakelija yhteistyöhön joten nyt Webbiriihen komponenttivalikoima laajeni huomattavasti ja voimme myydä myös esimerkiksi toimistotarvikkeita.
Kevään huoltotarjous 31.5.2023 saakka: Windows 7 ja 8.1 tietokoneiden päivitys Windows 10:en ja Windows 10 tietokoneiden päivityksen Windows 11:sta (jos mahdollista) edullisesti Webbiriihen toimipisteessä. Lue lisää tietokonehuollossta.
Nostettu tuntiveloituksen verollista hintaa 3,448 % kohonneen inflaation vuoksi, joka oli 2/2022-2/2023 välisenä aikana 8,8 % Suomessa.
Webbiriihi sai tunnustusta Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatilla. Se on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.