Uutisia Webbiriihi

Lauantai 28.11.2020

Webbiriihi
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 5.1 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "HomepageHeader2020".
Jaettu pitkä Tietokonekauppa sivu viideksi alisivuksi.
Yrittäjän kolmen kuukauden työkyvyttömyys päättyi. Webbiriihi palvelee täydellä teholla ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi.
Vetoomuksen paikallisten työpaikkojen ja palveluiden puolesta allekirjoittavat Matti ja Liisa, Lapinlahden Yrittäjät ja Varpaisjärven Yrittäjät.
Webbiriihi palvelee toistaiseksi koronaviruksesta huolimatta. Tilat ja laitteet pidetään puhtaina ja käsiä pestään ahkerasti. Jos yrittäjä sairastuu, niin siitä ilmoitetaan välittömästi tällä sivulla ja palvelut suljetaan, jotta virusta ei levitetä.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 4.8.1 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "OnePage2020".
Tasan 10 vuotta sitten toiminimi Webbiriihi lisättiin kaupparekisteriin. Webbiriihi.fi verkkotunnus rekisteröitiin ja tämä sivusto avattiin.
Tasan 10 vuotta sitten Jari Tikkasesta tuli yrittäjä. Hänen toiminimi lisättiin ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriiin.
Tasan 10 vuotta sitten Jari Tikkanen sai Y-tunnuksen.
Webbiriihelle tarjottiin asiakkuutta 23 maassa toimivaan tukkuun; ALSO Finland Oy. Tarjoukseen suostuttiin.