Uutisia Webbiriihi

Tiistai 22.6.2021

Webbiriihi
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle neljä kuvan sarja kuvarummun vaihtamisesta värilasermonitoimilaitteeseen.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 5.3 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalla "SlimMenu 2021".
Lisätty Asennus- ja huoltokuvia -sivulle seitsemän kuvan sarja kiintolevyn vaihtamisesta SSD-asemaan kannettavassa tietokoneessa.
Jos korona huolettaa, niin voimme noutaa tietokoneesi huoltoon ja palauttaa sen huollon jälkeen. Uusien laitteiden viimenen tilauspäivä 21.12. jos ne halutaan jouluksi kotiin.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 5.1 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "HomepageHeader2020".
Jaettu pitkä Tietokonekauppa sivu viideksi alisivuksi.
Yrittäjän kolmen kuukauden työkyvyttömyys päättyi. Webbiriihi palvelee täydellä teholla ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi.
Vetoomuksen paikallisten työpaikkojen ja palveluiden puolesta allekirjoittavat Matti ja Liisa, Lapinlahden Yrittäjät ja Varpaisjärven Yrittäjät.
Webbiriihi palvelee toistaiseksi koronaviruksesta huolimatta. Tilat ja laitteet pidetään puhtaina ja käsiä pestään ahkerasti. Jos yrittäjä sairastuu, niin siitä ilmoitetaan välittömästi tällä sivulla ja palvelut suljetaan, jotta virusta ei levitetä.
Päivitetty Webbiriihen CMSimple -esimerkkisivusto versioon 4.8.1 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "OnePage2020".