Rekisteri- ja tietosuojaseloste Webbiriihi

Lauantai 20.4.2019

Webbiriihi

Webbiriihen rekisteri- ja tietosuojaseloste 2019

Webhotellien tietosuojaselosteet

Tämä on Webbiriihen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, GDPR:n (General Data Protection Regulation) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu: 11.9.2018
Päivitetty: 23.3.2019

1. REKISTERINPITÄJÄ
  1. Webbiriihi
    Iisakinkuja 8
    73100 Lapinlahti
  2. Y-tunnus: 2307643-8
2. REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ
  1. Jari Tikkanen, postilaatikko, puh. 040 749 1363
3. REKISTERIN NIMI
  1. Webbiriihen asiakasrekisteri.
4. OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
  1. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu; asiakassuhde.
  2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi ja laskutus.
  3. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.
5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
  1. Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), verkkosivustojen osoitteet, webhotellien tunnukset, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.
  2. Tiedot tuhotaan asiakassuhteen lakattua tai 10 (kymmenen) vuoden kuluttua viimeisestä laskutuksesta.
6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
  1. Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:n TAI ETA:n ULKOPUOLELLE
  1. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
  2. Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.
  3. Tietoja voidaan luovuttaa tuotteiden ja ohjelmistojen osto- sekä vaihto- ja palautustapauksissa suomalaiselle tukkukaupalle.
8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
  1. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
9. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA
  1. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee tehdä suoraan ja henkilökohtaisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
10. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET
  1. Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee tehdä suoraan ja henkilökohtaisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Webhotellien tietosuojaselosteita

Webbiriihen asiakkaiden sivustoja on useissa webhotelleissa.
Alla linkit eniten käytettyjen hotellien tietosuojaselosteisiin.