Webbiriihen CMSimple

Verkkosivut kuntoon - Webbiriihi

HUOMIO!

Tämä on vain esimerkkisivusto.

CMSimple on ilmainen web-sisällönhallintajärjestelmä jonka käyttöliittymän voi suomentaa. Tämän esimerkkisivuston suomennoksen on suurimmalta osin kääntänyt Kalevi Korppi.

CMSimple on julkaistu GPL3 lisenssillä.

Tämä täysin itsepäivitettävä sivusto sopii pienille yrityksille ja yhdistyksille. Webbiriihi auttaa järjestelmän asentamisessa webhotelliisi ja luo tarvittaessa sivustoon sisältlöä.

Web-suunnittelu

Kotisivut Rakentaa ja päivittää verkkosivustoja (eli kotisivuja, verkkosivuja, web-sivuja, nettisivuja) yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille ympäri Suomea. Ensimmäisen sivusto julkaistiin 30.10.1999. Saatavana Webbiriihi-kotisivueditori jolla päivität yhden tai useamman sivun sisällön helposti itse. Tarjolla myös kokonaan itsepäivitettävä sivusto. Lue lisää »

Tietokonekauppa

Myynti Myy tietokoneita, oheislaitteita ja ohjelmistoja toimitusmyyntinä. Laitteet 1-2 vuorokauden toimitusajalla ja ohjelmat myyntipäivänä. Lue lisää »

Tietokonehuolto

Windows ym. asennukset Asentaa Windows -käyttöjärjestelmiä, ohjelmia ja oheis- ja lisälaitteita yrityksille ja yksityishenkilöille asiakkaan tiloissa tai toimipisteessään. Opastaa Windowsin ja sen yleisimpien sovellusohjelmien käytössä. Lue lisää »

Digitointi ja editointi

DigitointiDigitoi eli muuntaa analogisten video- ja äänikasettien tallenteet digitaalisen muotoon niin, että ne ovat toistettavissa DVD/Blu-ray- tai CD-soittimilla tai tiedostomuodossa tietokoneessa tai televisiossa. Älä anna muistojesi haalistua. Webbiriihi turvaa tallenteesi! Lue lisää »

Playground Gallery

A gallery to play around ...


24.01.2019

Otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "OnePage02".


23.01.2019

Päivitetty CMSimple versioon 4.7.7 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "SmartNav 03".


07.06.2018

Päivitetty CMSimple versioon 4.7.4.


10.09.2015

Päivitetty CMSimple versioon 4.5.4 ja otettu käyttöön responsiivinen sivumalli "Clouds".


23.10.2013

Tämän esimerkkisivuston julkaisu.


01.10.2013

Webbiriihi testaa CMSimplea.

Etusivu Palautelomake Powered by CMSimple Template: ge-webdesign.de Modified by: Webbiriihi Kirjaudu

nach oben