040 749 1363

Tänään tiistaina 20. päivänä helmikuuta 2018

Verkkosivustot

Verkkosivustojen suunnittelu ja rakentaminen

Esillä verottomat hinnat. Näytä verolliset hinnat.

Yksilöllinen verkkosivustopaketti alkaen 700,00 €

Verkkosivustot Tarjoamme kohtuuhintaista responsiivisten verkkosivustojen rakentamis- ja päivityspalvelua. Avustamme aiemmin "sivuttomia" asiakkaita verkko-osoitteen (domain), webhotellin, SSL-suojauksen (HTTPS) ja Google-tilastoinnin hankinnassa.

HTML5 ja CSS3 Mukautuva verkkosuunnittelu (responsiivisuus) on meille hyvin tärkeä asia. Google suosii hakutuloksissa mobiililaitteilla toimivia verkkosivustoja. Jos yritykselläsi on sivusto, niin voit testata sen soveltuvuuden mobiilailaitteille.

Olemme rakentaneet ja päivittäneet useiden yritysten ja yhdistysten sivustoja Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Uudellamaalla. Ensimmäinen sivusto julkaistiin 30.10.1999.

Webbiriihen asiakkaana saat hyvät mahdollisuudet vaikuttaa sivustosi ulkonäköön ja sisältöön. Kaikki projektin osat ovat räätälöitävissä tarpeittesi mukaan.

Webbiriihen nykyiset web-asiakkaat.

Webbiriihi-kotisivueditori 180,00 €

Halutessasi sivustoon voidaan asentaa Webbiriihi-kotisivueditori jolla päivität yhden tai useamman sivun kuvat ja tekstit helposti itse.

Itsepäivitettävä CMSimple verkkosivusto alkaen 300,00 €

CMSimple Tarjoamme myös CMSimple web-sisällönhallintajärjestelmällä kokonaan itsepäivitettävää sivustoa. CMSimplellä voit muokata sivustoasi vapaammin sekä luoda myös uusia sivuja.

Alisivu Lapinlahti.net portaalissa 210,00 €

Webbiriihi tarjoaa paikallisille, "sivuttomille" mikroyrityksille ja yhdistyksille oman alisivun Lapinlahti.net portaalin suojiin omalla alidomainilla. Esim. "Yritys" nimisen yrityksen osoite voi olla yritys.lapinlahti.net.

Sivustojen päivitykset tuntiveloituksella 42,74 €/h

Tarvittaessa päivitämme myös kolmannen osapuolen rakentamia verkkosivustoja.

Sivun yläreunaan

Webbiriihi Facebookissa

Postilaatikko

Postin lähettäminen edellyttää evästeiden hyväksymisen. Ole hyvä ja täytä lomakkeen kaikki kentät ennen lähettämistä - kiitos. Onnistuneesta lähetyksestä annetaan ilmoitus.


Turvakoodi = neljä miinus yksi