Webbiriihen CMSimple

Kirjaudu

Sivuston ylläpitoon kirjautuminen. Anna salasana.
JavaScript ja evästeet pitää olla päällä!
Käyttäjä (valinnainen):

Salasana:


Palvelut

Web-suunnittelu

Kotisivut Rakentaa ja päivittää verkkosivustoja (eli kotisivuja, verkkosivuja, web-sivuja, nettisivuja) yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille ympäri Suomea. Ensimmäisen sivusto julkaistiin 30.10.1999. Saatavana Webbiriihi-kotisivueditori jolla päivität yhden tai useamman sivun sisällön helposti itse. Tarjolla myös kokonaan itsepäivitettävä sivusto. Lue lisää »

ICT- ja kodintekniikkakauppa

Myynti Myy tietokoneita, tabletteja ja puhelimia, oheislaitteita, tarvikkeita ja komponentteja, ohjelmistoja, kodintekniikkaa sekä muita tuotteita toimitusmyyntinä. Laitteet 1-2 vuorokauden toimitusajalla ja ohjelmat myyntipäivänä.

Tietokonehuolto

Windows ym. asennukset Asentaa Windows -käyttöjärjestelmiä, ohjelmia ja oheis- ja lisälaitteita yrityksille ja yksityishenkilöille asiakkaan tiloissa tai toimipisteessään. Opastaa Windowsin ja sen yleisimpien sovellusohjelmien käytössä. Lue lisää »

Digitointi ja editointi

DigitointiDigitoi eli muuntaa analogisten video- ja äänikasettien tallenteet digitaalisen muotoon niin, että ne ovat toistettavissa tiedostomuodossa tietokoneessa tai televisiossa ja lisämaksusta DVD/Blu-ray- tai CD-soittimilla. Älä anna muistojesi haalistua. Webbiriihi turvaa tallenteesi! Lue lisää »

Karttanäkymä

nach oben